Nūhou

Paʻi Noodle Pepa

pahu noodle-pepa

Hāʻawi ka mea hana pahu noodle pepa FUTUR i ka hana maʻamau hoʻokahimea hana pahu noodlelawelawe no nā mea hoʻolako honua a me nā hui.Hiki i kēlā me kēia mea kūʻai ke hoʻonohonoho i ka coor, ka nui, nā paʻi, a me ka hōʻailona paʻi o ka pahu noodle.

Pono nā meaʻai nui aʻe i kahi pūʻolo paʻa a paʻa ʻole i ka momona ʻaʻole e hū a uhae paha. Ua hala kā mākou pahu meaʻai i ka hoʻāʻo ʻana i ka lawelawe ʻana o nā mea hoʻohana i nā meaʻai nui i hauʻoli ʻia ma nā pāʻina ʻohana, nā pāʻina keʻena a i ʻole nā ​​​​ʻaina ʻaina home.

Ke nānā mau nei mākou i nā manaʻo hoʻopihapiha hou a me kā mākou mea kūʻai aku e hoʻoholo i ke ala liʻiliʻi loa a maikaʻi hoʻi e hoʻopili ai i kā lākou huahana. .

ʻO nā pahu pepa āpau i hana ʻia i loko o kā mākou hale hana he 100% ʻoiaʻiʻo ke olakino kino, me ka hoʻohana ʻana i ka paʻi ʻana i ka meaʻai, ka pepa pulp lāʻau Premium, ka pepa meaʻai kō a me ka pepa fiber bamboo hiki ke koho.

Hāʻawi ke ʻano kīʻaha i nā mea hoʻohana i kahi hopena e hiki ke hoʻohana ʻia no nā noi like ʻole.pahu noodleloaʻa i ke keʻokeʻo a i ʻole hiki iā ʻoe ke koho mai kahi o kā mākou kū

PAIL PEPA AI

16oz Nā Paila Meaʻai Pepa Poe - (80*72)*D77*98mm

26ozNā Paila Meaʻai Pepa Poe- (100*88)*D93*100mm

32oz Nā Paila Meaʻai Pepa Poe - (110*90)*D93*118mm


Ka manawa hoʻouna: Jan-28-2022